FA XTREME NAPALM PRE-CONTEST 500GR 89 Servis - Limon

Stok Kodu
: FAN004
Bu ürünümüz için stok tükenmiştir.
1
FA XTREME NAPALM PRE-CONTEST500GR - 89 SERVİS LİMON AROMALI

FA Nutrition Xtreme Napalm Pre-Contest toz formda olan bir PWO (Pre-Workout) ürünüdür. 

Kompleks bir içeriğie sahip olan Napalm Pre-Contest içerisinde yüksek miktarda Beta-Alanin ve AAKG gibi Nitrik Oksit bileşenler içermektedir. Napalm Pre-Contest spor öncesi alındığında kullanıcının spor esnasında enerji ve performansını arttırmaya yardımcı olabilir.


 TETT : 11 / 2021


 

Not: Bu gıda yeterli ve dengeli bir diyetle beraber tüketilmelidir, tek başına bütün besin öğeleri ihtiyacını karşılamaz. Ürünler ile ilgili bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına yönelik hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine geçmez. Ürünler beslenme destek ürünleri olup, ilaç değildir, tedavi amaçlı olarak kullanılmaz
.

Napalm
Ürün içeriği gayet güzel.ben yaklaşık 6-7 yıl kadar ağırlık antrenmanı çalışıyorum.3 üncü yılımda nanovapor kullandım ilk defa kullandığım için mi bilmiyorum ama çok faydasını gördüm.daha sonra 1 yıl önce xpro Nano kullandım hiçbir faydasını görmedim.6 ay kadar önce MP black assult kullandım onu etkisini de gördüm.3 ay kadar önce de cellecur C4 kullandım.onun da etkisini gördüm.simdi de fa napalm aldım.bugun ilk defa kullandığım da tek ölçek biraz karıncalanma ve az da olsa odaklanma oldu.kilo 85 olduğu için ölçeği 1,5 yapacağım.belki biraz daha etkiyi artirrim.
Nano vapor:10-9
Xpro:10-0
MP assult black:10-8
C4:10-9
Napalm:10-simdilik 8
selami toksoy | 29/05/2017
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
FA XTREME NAPALM PRE-CONTEST 500GR 89 Servis - Limon Bayvitamin® Supplement Store Sporcu besinlerinde lider mağazanız. Ankara, İstanbul ve internet mağazası ile Tüm Türkiye'de hizmetinizde. www.bayvitamin.com FAN004
FA XTREME NAPALM PRE-CONTEST 500GR 89 Servis - Limon

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.