Oh Yeah Total Mass System Vanilya - 5.95 Lb - 2700Gr

Stok Kodu
: OHY001
Bu ürünümüz için stok tükenmiştir.
0
?php echo $heading_title; ?>
 

Oh Yeah Total Mass System protein tozu faydaları nelerdir?

Oh Yeah Total Mass System whey protein, Amerika’da lezzeti en çok beğenilen protein tozu takviyesidir.

3:1 karbonhidrat-protein oranı ile hacim kazanmaya, kas miktarını artırmaya ve yıpranan kasların hızla onarımına yardımcı olabilir.

Her porsiyonu 20 gram protein sunar. İleri seviye kullanıcılar biri antrenmandan hemen sonra olmak üzere gün içerisinde 2 porsiyon (4 ölçek) kullanarak 40 gram protein alabilir.   

İçerisinde, whey protein tozu konsantresi, whey proteini izolatı, süt proteini konsantresini beraber barındırır. Bu sayede hem spor yapmadığınız saatlerde hem de antrenmandan hemen sonra vücudunuzun protein ihtiyacını karşılamaya yardımcı olabilir.

Oh Yeah Total Mass System whey protein, sporcuların en çok sevdiği aromalardan olan vanilya ve çilek aroması ile son derece lezzetlidir.

Oh Yeah Total Mass System, BCAA, kompleks karbonhidrat ve kas gelişimini destekleyen vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiştir.

Eğer amacınız hacminizi artırmak ve kas kütlenizi artırmak ise, Oh Yeah Total Mass System size yardımcı olabilir.

Oh Yeah Total Mass System protein tozu nasıl kullanılır?

Oh Yeah Total Mass System whey protein tozunu, antrenman öncesinde ya da sonrasında 2 kaşığı 500 ml suya karıştırarak kullanabilirsiniz. İleri düzey sporcular hem antrenman öncesi hem de sonrası olmak üzere günde 4 ölçek alabilir. 

Son Kullanma Tarihi : 11 / 2018

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Oh Yeah Total Mass System Vanilya - 5.95 Lb - 2700Gr Bayvitamin® Supplement Store Sporcu besinlerinde lider mağazanız. Ankara, İstanbul ve internet mağazası ile Tüm Türkiye'de hizmetinizde. www.bayvitamin.com OHY001 Oh Yeah Total Mass System Vanilya - 5.95 Lb - 2700Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.